A.I.

A.I.

Bij Studio38°C zijn we voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe technologieën en innovaties voor het maken van beeld.

Vanzelfsprekend zijn we ook in de wereld van AI gedoken en zijn we gefascineerd door de mogelijkheden die AI brengt!
De techniek gaat snel, heeft (nu nog) zijn beperkingen maar vooral veel mogelijkheden!

Op deze pagina vind je een verzameling beelden gemaakt met AI en houden we jullie op de hoogte over onze ontwikkelingen én die van AI!De beelden zijn gemaakt door het schrijven van een ‘prompt’. Een promt is een regel tekst waarin je beschrijft wat de inhoud van je het beeld moet zijn. Onderwerp, sfeer, stijl, licht, kleur etc. Op basis van deze beschrijving creëet AI een beeld gebaseerd op patronen en kenmerken die het heeft geleerd uit enorme datasets van echte afbeeldingen op het internet.


Het bijzondere aan deze afbeeldingen is dat er geen gebruik is gemaakt van bestaande foto’s; alles wat je ziet is puur het product van de AI. Bijvoorbeeld de mensen die je op deze afbeeldingen ziet bestaan niet in werkelijkheid. Ze zijn gegenereerd door de AI. Hetzelfde geldt voor de landschappen, objecten en andere elementen die in de afbeeldingen voorkomen.


Vind je het leuk om samen met ons te sparren over de mogelijkheden van AI en hoe je dit kunt gebruiken in de communicatie van je organisatie?
Neem dan contact met ons op!