Over ons

Over ons

Beeld dat mensen beweegt

Studio 38°C staat voor visuele communicatie waar je warm van wordt.

We maken beeld in jouw stijl en voor jouw doelgroep. Beeld dat aanspreekt, prikkelt, uitnodigt tot kopen of nadenken, kortom: beeld dat zijn uitwerking niet mist.

Onze foto’s en video’s brengen de kijker in vervoering.
Want beeld van Studio 38°C is net een graadje warmer dan dat van de rest.

De juiste vorm voor jouw inhoud 

Onze belangrijkste vraag aan jou als opdrachtgever is: wat wil je met het beeld bereiken, wat moet het doen met de kijker? 

Samen kiezen we voor de beeldsoort die het beste effect sorteert: foto, film, animatie of stopmotion. Voor een luxe of juist een eenvoudige uitstraling – of voor iets daartussenin. We hebben alle schakeringen in onze vingers en maken precies de passende beeldcontent voor jouw website, account, brochure of publicatie.

Food, veterinair en agribusiness

Studio 38°C werkt voor een heel brede klantenking, van lokaal tot internationaal. De meeste ervaring hebben we met overheidsinstellingen, de zorgsector, multinationals in food, cosmetica, agribusiness en de veterinaire farmaceutische industrie. 

We ontwikkelen beeldconcepten rechtstreeks met de klant of we werken de ideeën en ontwerpen van reclamebureaus uit

Wij regelen het

Studio 38°C heeft uitstekende fotografen en filmers in huis, maar ook een afdeling Traffic die al het regelwerk achter een foto- of filmshoots op zich neemt.

We weten de meest geschikte modellen en locaties te vinden, we verzorgen de visagie en styling en we regelen reizen, verblijven en vergunningen in binnen- en buitenland.