Dierenfotografie en dierenvideo’s

Dierenfotografie en dierenvideo’s

Dierenfotografie en dierenvideo’s, een bijzonder specialisme.

Bij Studio 38c is dierenfotografie een apart specialisme. Het team bestaat uit fotografen c.q. beeldspecialisten Jeroen en Mark, filmmakers Jawad en Pepeyn en Animal Image Expert Anny. Daarnaast natuurlijk onze traffic-afdeling die alle dierenshoots ondersteunt.

Mark en Jeroen zijn dierenfotografen in hart en nieren en beheersen deze kunst tot in de puntjes.

Anny (AIE) is een fantastische projectmanager en dierenspecialist vanwege haar 25 jaar ervaring met shoots voor nationale en internationale bedrijven in de veterinaire en agrifood wereld. Zij weet hoe de zakelijke klanten, maar ook consumenten, reclamebureaus en dierenartsen verschillend naar hetzelfde beeld van dieren kunnen kijken. Ze adviseert, leidt de projecten en doet de art directie op de set.

Dierenvrienden van top tot teen

Door ons specialisme maakt Studio 38c een beeldproduct wat niet alleen hartverwarmende en adembenemende foto’s en video’s oplevert maar vooral ook de doelgroep echt weet te raken en als professioneel wordt ervaren.

Onze kennis en ervaring is één ding, maar minstens net zo belangrijk is dat iedereen in het dierenteam van Studio 38c echt van dieren houdt. Wij zijn dierenvrienden van top tot teen en voelen ons dan ook echt verantwoordelijk voor het dierenwelzijn tijdens de shoots. Door de ervaring en jarenlange studie kunnen we de dieren op hun gemak stellen en u ook werkelijk die meerwaarde bieden waardoor vele klanten ons steeds weer weten te vinden.

 

Van Agrifood tot de farmaceutische wereld, onze dierenspecialisten weten er raad mee!

Kippen, koeien, varkens, geiten, leeuwen, katten, honden en konijnen, we hebben ze allemaal voor de lens gehad. De passie, kennis, ervaring en dat ongebreidelde enthousiasme stelt ons team in staat om het allerbeste uit een shoot te halen. Wij maken beeld dat net een graadje beter is en dat prikkelt, ontroert, respect uitstraalt of uw professionele missie ondersteund.

Maar wat zijn woorden? Neem een kijkje in ons portfolio met hartverwarmende dierenfoto’s en -video’s en laat u overtuigen.

Animal Image Expert (AIE)

Anny is onze Animal Image Expert (AIE). “Dieren zijn mijn passie. Door mijn jarenlange ervaring bij MSD Animal Health Europe en door aanvullende studies over het gedrag van de meest uiteenlopende dieren voel ik mij hier als een vis in het water.” Zij is de brug tussen opdrachtgever, reclamebureau’s, het dier en de fotograaf. “Ik heb hier als AIE de verantwoording voor het complete team van de animal tak. Daarom heb ik een droombaan bij Studio38°C!”

Studio 38°C heeft een uniek specialisme in beeld en kennis van Dieren. “Hier ben ik dagelijks voor in de weer in onze studio en in het land, maar verzorg ook projecten in andere landen van Europa en Amerika. Aan het einde van zo een project ga ik weer lekker terug naar mijn gezin dat, buiten man en kinderen, natuurlijk ook bestaat uit honden, katten en konijnen.”