10Meter

10Meter

Fotografie van sporters in actie

Sander Dam, directeur van 10Meter:
“Werken met Studio 38°C was een feestje. De voorbereidingen waren tot in de puntjes verzorgd en het resultaat overtrof de verwachtingen.”

Bekijk de website van 10Meter

www.10meter.nl

10Meter

10METER helpt bedrijven en andere organisaties antwoord te geven op vraagstukken in strategie, positionering, merkcultuur en verandermanagement. Niet met grote stappen snel thuis, maar door de organisatie én de medewerkers meter voor meter mee te nemen op weg naar voorsprong.

Oostendorp Nederland, waar de foto’s voor zijn gemaakt, is marktleider in lichtoplossingen voor sportvelden. Hun (LED)oplossingen verlichten het talent van honderdduizenden sporters op tal van sportterreinen. Van lokale hockeyclubs tot gerenommeerde tennisbanen tot diverse eredivisieclubs zoals Ajax, NAC Breda en FC Eindhoven. Op al die sportvelden – amateur en professioneel – creëren ze de meest optimale lichtsituatie voor trainingen en wedstrijden, realiseren ze forse energiebesparingen met LED-verlichting én bieden ze het gemak van geavanceerde lichtregelsystemen.

Sander Dam van 10Meter benaderde ons met de vraag of we de fotografie en de organisatie zouden kunnen verzorgen van sporters in actie voor zijn klant Oostendorp Nederland. De modellen hebben we geselecteerd uit ons eigen amateurmodellenbestand, onze styliste heeft gezorgd voor de juiste de props en kleding. We vonden het belangrijk om modellen te selecteren die de betreffende sport ook echt beoefenen. Anders loop je het risico dat de beelden niet geloofwaardig zijn. De foto’s zijn gemaakt in onze eigen studio, waar we de modellen voor een wit scherm hebben gefotografeerd, zodat we de beelden perfect vrijstaand konden leveren. De voetballer heeft veel moeten springen, dus voor hem hadden we een dikke turnmat geregeld om op te landen.