Teijin Aramid

Teijin Aramid

Ontwikkeling beeldconcept

“Studio 38°C is een professionele beeldpartner en erg fijn in de omgang. Ze blijven trouw aan zichzelf, leveren goede service en denken mee, ook in pragmatisch oplossingen.”

Bekijk het resultaat:

www.teijinaramid.com

Onwikkeling van het beeldconcept voor Teijin Aramid

Teijin Aramid

Teijin Aramid is een aramideproducent. Aramides worden verwerkt in o.a. autobanden, kogelvrije vesten, brandweerkleding, luchtvaartcontainers en kabels. Door de toevoeging van deze aramides wordt het materiaal sterker en/of hittebestendiger, zonder dat het materiaal zwaarder wordt.

Teijin Aramid zocht een beeldpartner voor het ontwikkelen van een beeldconcept. Het doel was om het beeldmateriaal van Teijin Aramid qua stijl en uitstraling meer met elkaar op 1 lijn te krijgen. Samen met Teijin Aramid hebben we een beeldconcept ontwikkeld en zijn we gestart met het maken van nieuwe foto’s en video’s in de stijl zoals we dat in het beeldconcept hebben vastgelegd. Teijin Aramid opereert op internationale markten, dus het is van belang dat ook andere beeldmakers het beeldconcept als leidraad kunnen gebruiken. Alleen dan blijft een uniforme en typische Teijin Aramid beeldstijl overeind.

 

Anny AIE – Projectmanager Animal
Emmy Projectcoördinator
Jawad Videograaf / Fotograaf
Jeroen Fotograaf
José Projectcoördinator Aanbestedingen
Lisette Projectcoördinator / Management
Mark Fotograaf
Pamela Projectcoördinator / Stylist
Peter Projectcoördinator Aanbestedingen
Pepeyn Videograaf
Pip Studio hond
Remco Fotograaf
Thomas Fotograaf / Animator
Maartje Stagiair marketing en communicatie
Eric Organisatieadviseur
Meer over ons team meer info